Бурни два часа на дебати по първия вот на недоверие към

...
Бурни два часа на дебати по първия вот на недоверие към
Коментари Харесай

Опорките ви изтекоха в медиите - обвинения и разобличения в началото на вота на недоверие

Бурни два часа на диспути по първия вот на съмнение към държавното управление на премиера Николай Денков в бранш " Енергетика " преди оповестената в 11 часа 45-минутна отмора направиха депутатите. От редиците на " Възраждане " даже се чуха обвинявания, че депутатите от ПП-ДБ и министирите следват авансово написан сюжет на думите, които би трябвало да споделят при дебата за вота на съмнение, към този момент изтекли в интернет. 

Вносители на вота на съмнение в бранш " Енергетика " са Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Възраждане ", а повода - политиката на държавното управление в бранш " Енергетика " и отводът на премиера да изтегли от Европейска комисия териториалните проекти за обективен преход на въглищните райони. Гласуването на вота на съмнение ще бъде не по-рано от 24 часа след края на дебатите, а с цел да бъде сполучлив вотът на съмнение са нужни минимум 121 гласа. 

" Министерският съвет и в частност министерството на енергетиката се водим единствено от интереса на България и на нейните жители. Преговорите за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност в част " Енергетика "  са почнали още в първите дни на този кабинет и не престават. Не сме неглижирали решението на Народното събрание, гарантиращо запазването на терените на Мини " Марица Изток ", съобщи министърът на енергетиката Румен Радев
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР